درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند

النجباء: صهیونیست‌ها با گذرنامه‌های جعلی آمریکا وارد عراق می‌شوند

دبیر کل جنبش «النجباء» عراق با اشاره به نحوه ورود صهیونیست‌ها به خاک عراق، تأکید کرد که این جنبش از محل حضور عناصر صهیونیستی در سفارت آمریکا در بغداد اطلاع دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 30
کد خبر: ۲۰۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «اکرم الکعبی» دبیر کل جنبش «النجباء» عراق اعلام کرد که حملات اخیر به مواضع سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق از طریق پهپاد صورت گرفته، نه جنگنده اف-35.

 

الکعبی در برنامه «وجهة نظر» (دیدگاه) که از شبکه «دجله» عراق پخش می‌شد، اعلام کرد، پهپادی که در منطقه «کمربند بغداد» ساقط شد، آمریکایی بود.

 

وی درباره حضور نیرهای رژیم صهیونیستی در خاک عراق نیز گفت: «اسرائیلی‌ها با گذرنامه‌های جعلی آمریکا وارد کشور (عراق) می‌شوند».

 

دبیر کل النجباء با بیان اینکه این جنبش از مکان حضور صهیونیست‌ها در سفارت آمریکا و پایگاه «عین الاسد» اطلاع دارد، خاطر نشان کرد که «یک زن اسرائیلی با درجه ژنرال، وارد عراق شده و در اربیل یک اردوگاه دارد».

 

الکعبی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره حضور نیروهای النجباء در خاک سوریه، اظهار داشت که حضور نیروهای این جنبش در خاک سوریه، موجب به زحمت افتادن حامیان تروریسم است، نه عراق.

 

وی اعلام که حضور آنان در سوریه برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) بوده، و این جنبش «عقب‌نشینی تاکتیکی از خاک سوریه را آغاز کرده است».

 

این مسئول عراقی درباره حملات اخیر به الحشد الشعبی گفت: «در نشست سران اخیر سه‌گانه با فرماندهان الحشد الشعبی(+)، آنچه علیه مواضع الحشد رخ داد، بررسی و تأکید شد که آن حملات توسط یک قدرت اجنبی انجام شده که خیرخواه عراق نیست».

 

الکعبی با بیان اینکه نخست وزیر عراق، به تلاش برخی طرفها برای احیای داعش پی برده، اعلام کرد که هدف از نشست اخیر، هم‌افزایی تلاش‌ها و یکسان‌سازی مواضع سیاسی و نظامی در برابر حملات خارجی به عراق است.

دبیر کل النجباء درباره بیانیه این جنبش مبنی بر پایبندی به فتوای حرام بودن حضور نظامیان آمریکایی در عراق (+)، اظهار داشت: «این فتوا یک حکم شرعی برای تمامی مقلدین و غیر مقلدین آیت‌الله حائری است».

 

وی همچنین تأکید کرد که باید به این فتوا عمل شود و تهدید کرد که اگر فراکسیون‌های سیاسی، این فتوا را اجرا نکنند، النجباء درباره اجرای آن، موضعگیری خواهد کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار